iA


interviu cu oana filip. ca să vezi! :)

Scris pe de Oana Filip

Dragă Oana,

Știm că ai fost printre inițiatorii acestui proiect în Iași, fiind organizator al primei ediții. Și apoi, ca și cum nu ți-ar fi fost de ajuns :D, ai fost și coordonator al ediției a doua. De data aceasta, vreau să fiu eu aceea care-ți adresează întrebările, chiar la tine acasă, pe blog.

Vom începe cu două dintre ele care vor să spargă gheața. 😀

Cât de mare e un ou mic? Unde te vezi peste 5 ani?
Cât de mare vrea el să fie şi cred că e destul de pretenţios! Hmmm, la un calcul rapid (niciodată n-am fost bună la matematică), peste 5 ani aş avea mândra vârsta de 27. Într-o agenţie de PR/Publicitate, făcând de zor copywriting, content writing, dar nu numai. Poate chiar la „Perj Uscate”, doar nu credeaţi c-am uitat! A, o să am şi un paşaport plin de vize: vreau să călătoresc. [Zâmbet larg, însoţit de nişte ochi care lucesc. :)]

Cum ți-au fost sorbiturile din acest minunat proiect?
Mici, dese, dulci, pe alocuri fierbinţi, dar mereu aromate. E un proiect în care se soarbe în linişte, alături de o echipă curajoasă şi încrezătoare.

Care crezi că este cel mai important beneficiu pe care-l aduce PR Tea de Iași?
Te pune-n faţă cu specialistul de care ai aflat pe net, la şcoală, în „PeRspective”. Cu alte cuvinte, ai şansa să-l nimiceşti cu întrebări şi chiar să-l convingi să îţi ofere un internship. Ce îţi poţi dori mai mult?

Cifra 4 dă studenților fiori, din anumite puncte de vedere…Ce le spui despre ediția a IV-a a PR Tea de Iași? Ne temem ori ba?
Nu eşti elev până nu te duci ispăşit la părinţi cu nota 4 în carnet. Cât despre ediţia din această iarnă, PR Tea de Iaşi a bătut la o uşă mare, în spatele căreia se află un subiect generos. Aşadar, doar de bine!

Ce sfaturi le dai organizatorilor?
Sfaturi? Dom’le, n-am atât de multă experienţă încât să înşirui sugestii pe acilea. Cert e că n-au de ce se teme. E un eveniment la care multe lucruri pot merge pe dos şi totuşi să iasă genial. A nu se înţelege că vă încurajez să leneviţi. Speakerii din această ediţie (Claudiu Florea şi Vali Tătar) o să vă lase fără grai, credeţi-mă pe cuvânt!

Nu-i așa că Pământul e rotund și că PRIME Iași rooooooocks?
Well, despre Pământ nu ştiu ce să zic, dar despre PRIME Iaşi nu încape îndoială. 😀 E un ONG genial, de care te lipeşti pe viaţă. Mai ceva ca „Picătura”! [Touche pussycat!]

În încheiere, îi mulțumim Oanei pentru sprijinul său și pentru faptul că e mereu aproape de noi!

În a doua încheiere, mulţumesc echipei PR Tea de Iaşi pentru exerciţiul la care m-a făcut părtaşă şi abia aştept să bem ceaiul împreună!
p.s.(1) Sper că v-aţi înscris deja! 🙂
p.s.(2) La mulţi ani, ţară dragă! 😀

Comments

comments