iA


Două vorbe despre DoR #8

Scris pe de Oana Filip

A ajuns la mine cu peripeţii, dar de atunci o port mai mereu în geanta cu care ies din casă. Doar una nu e suficient de încăpătoare, dar pe aia nu prea o scot din dulap că mai mereu trebuie să car după mine ceva. 

DoR #8 m-a însoţit în călătoria Iaşi-Bucureşti-Târgovişte-Bucureşti-Iaşi, cu un total de vreo 948 de km, parcurşi cu microbuzul, autobuzul şi trenul. Am citit revista singură o bucată de drum, până când Adriana a fost suficient de curioasă să afle de ce sunt aşa concentrată. Din momentul respectiv, a urmat o lectură pe patru genunchi. De altfel se cerea o astfel de stabilitate având în vedere că în drum spre Bucureşti eram în ultimul rând al unui microbuz plin ochi. Aşa cum am mai spus, exact ca în excursiile din şcoala generală, în care locurile din spate erau ocupate de copiii obraznici.

Din acest număr mi-a plăcut tare mult:
La nivel de conţinut: Cum să pui autorităţile la muncă pentru tine / Scrisoare din… / Eu nu sunt fricile mele / Cele trei texte cu femeile de pe copertă (Ada Milea, Lucia Maria Popescu şi Ana Bănică) / Scarlett / Articolul despre Nicuşor Dan (dacă aş locui în Bucureşti l-aş vota) / Vacanţe cu Dracula (ordine aleatorie)

La nivel vizual: tripla copertă, autopromo, pictorialul cu Lucia, pictorialul Noul Nou Val, Restart în Educaţie, Spune în imagini (ordine aleatorie)

Pe mine m-a convins BTO să mă abonez la Decât o Revistă. Nu mi-a spus niciodată direct să fac asta, dar a scris un articol care a stârnit în mine dorinţa de a susţine proiectele care îmi plac şi financiar.
Plus că bucuria de a primi plicul direct la uşă, eventual şi cu o surpriză, e mai mult decât plăcută.

Comments

comments