iA


Bucurii neprevăzute

Scris pe de Oana Filip

De departe cele mai frumoase. Am avut parte de o zi la care nici nu am îndrăznit să sper. Iar vorba aia „cum îţi începi ziua aşa o sfârşeşti” nu mai are nicio rezonanţă pentru mine. Tocmai pentru că dimineaţă vorbeam încruntată la telefon, iar acum zâmbesc în neştire. Bucuria ţi-o mai faci şi singur, asta-i garantat. Astăzi am făcut chestia asta fără să îmi propun. A venit natural, ca şi cum cineva mai puternic şi mai deştept decât mine îmi plănuise ziua într-un mare fel. Plină de surprize, de veşti bune, de oameni plăcuţi şi de o bucurie care e cumva inexplicabilă, dar de care încă mai profit din plin.

 via

Nu o să înşirui aici toate întâmplările fericite de astăzi, dar trebuie să spun un mare „Mulţumesc!” următoarelor persoane:

  • Lui X pentru că mi-a înţeles şi respectat decizia. Am luat-o după o săptămână în care am dormit mai puţin, în care am citit şi recitit valorile personale şi mi-am dat seama ce bine îmi face să fiu sinceră faţă de mine şi faţă de restul.
  • Adrianei pentru paharul de vin roşu, glumele de care nu ne vom sătura niciodată, poza cu Hiro şi încrederea mare cât casa în ce va urma.
  • Irinei pentru caietul simpatic şi pixurile colorate pe care o să le port cu mine zi de zi. Dacă ştiam că ăsta e motivul pentru care insistă să ne vedem o luam mai din timp. 🙂
  • Lui Y pentru că a acceptat să îmi fie mentor şi să investească timp şi răbdare în mine.
  • Lui George pentru că a ales să colaboreze cu mine şi implicit cu DTC, iar de aici au început surprizele plăcute.
  • Simonei pentru răbdarea nemărginită pe care o are.

La astea se adaugă şi două cărţi care abia aşteaptă să fie răsfoite cap coadă + o geantă trendy.

Comments

comments