iA


Despre ziua de 4 august, pe scurt

Scris pe de Oana Filip

M-am trezit la 7 şi m-am culcat la 4 dimineaţă, timp în care m-am plimbat, am mâncat bunătăţi, am râs, am cântat, am admirat cai şi mi-am făcut curaj să mă urc pe unul dintre ei, am băut vin roşu, am dezbătut, am sărbătorit, am adormit fericită. A fost o zi şi o bucată de noapte foarte intense, pe care nu le voi uita curând.

Îmi este greu să povestesc despre ziua de 4 august, tocmai pentru că s-au întâmplat atât de multe lucruri încât orice selecţie aş face cu siguranţă aş rata ceva semnificativ. Am să încerc în schimb să pun la bătaie două perspective care pe mine m-au ajutat să învăţ sau să îmi reamintesc lucruri esenţiale. De obicei e vorba de „mărunţişuri” care de fapt contează mai mult decât suntem noi în stare să apreciem.

 Pe 4 august am participat, alături de alte 25 de domnişoare şi doamne, la un eveniment marca Icar Tours. Cu această ocazie am aflat de moşia Cai de Vis (la care îmi doresc musai să revin) şi am vizitat fabrica de îngheţată Betty Ice. Ambele sunt două business-uri demne de analizat îndeaproape şi chiar de luat notiţe pe ici pe colo. 

Din punct de vedere organizatoric, echipa Icar Tours şi-a dat silinţa să ne facă toate mofturile. Faptul că am fost întrebată cum beau cafeaua m-a cucerit. Teoretic nu e nimic special în asta, pentru că singura preferinţă pe care o am e să fie cu lapte şi cu o jumătate de plic de zahăr. Am primit surprize pe traseu şi mesaje personalizate, am fost întrebate cum ne simţim, ce muzică vrem să ascultăm, dacă vrem să prelungim anumite momente or ba. Una peste alta, toată nebunia asta poate fi descrisă printr-un singur cuvânt: atenţie. Ni s-a acordat de plin.

Din punct de vedere al experienţei, am reţinut trei lucruri elementare: senzaţia plăcută de a face echitaţie chiar şi doar pentru cinci minute, importanţa de a avea alături oameni potriviţi, râsul din timpul mesei (oricât de nepoliticos ar putea părea).

Timp de mai bine de 8 ore au avut loc fel de fel de întâmplări, dar cert e că a fost o zi plăcută. Restul e decor. Aşadar, mulţumesc Icar Tours!

Comments

comments